Når en låsesmed med døgnvagt redder ens dag

En af mine venner postede forleden et opslag på Facebook, med et billede af en låsesmed, der sent om aftenen, var i færd med at lukke døren til hendes lejlighed op. Årsagen her til var, at hun havde være på ferie, og i forbindelse med et flyskift, var hendes kuffert ikke nået med ombord på samme fly, hvilket jo desværre sker. I kufferten havde hun blandt andet nøglerne til lejligheden.

Det er jo virkelig uheldigt, men nok også en fejl, hun ikke kommer til at lave igen. Men af den grund var hun altså nødt til at ringe til en låsesmed med døgnvagt, så hun kunne komme ind og slappe af efter en lang rejse.

Hav altid en låsesmed med døgnvagt ved hånden

Det fik mig til at tænke på, at det altid er en god idé at have en låsesmed med døgnvagt ved hånden, hvis uheldet er ude. Man kan jo nemlig nemt komme til at lave samme fejl som min veninde, få indbrud eller måske bare tabe sine nøgler i en brandert.

At vide hvem du skal ringe til, giver en følelses af kontrol og tryghed, som ellers hurtigt forsvinder, når man ikke kan komme ind i sin lejlighed eller har haft indbrud.

Når man skal finde den helt rigtige låsesmed med døgnvagt, er der nogle punkter jeg finder vigtige, før at jeg er sikker på, at det er den helt rigtige.

Det skal du være opmærksom på før du vælger din låsesmed

Låsesmeden har døgnvagt – at låsesmeden har døgnvagt er selvfølgelig essentielt, for at jeg vælger dem, uheldet kan jo komme, alle tider på døgnet.

Geografisk tæt på min lejlighed – det er vigtigt for mig, at låsesmeden ligger tæt på, hvor jeg bor. Derudover må de meget gerne have en garanti for, at de dukker hurtigt, så skal jeg nemlig ikke vente så længe.

Dygtige og fagudlærte – Låsesmeden skal selvfølgelig gerne være godt udlærte og bruge det bedste værktøj på markedet. Har de det, skal jeg, i en situation hvor jeg har glemt min nøgle, nemlig ikke til at have skiftet hele låsen.

Venlige – Det er vigtigt for mig, at låsesmeden er venlig og giver tryghed. At være låst ude af sin lejlighed, eller at have haft indbrud, kan nemlig være en meget utryg og ubehagelig situation.

Jeg har været på nettet og lede efter en låsesmed, der passer på ovenstående punkter, og jeg fandt Københavns Låsesmed med døgnvagt. Hvem er jeres låsesmed med døgnvagt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *